Our Blog

0

Jag skrev tidigare lite om EX12 och nu när min portfolio finns på display på utställningen tänkte jag att det skulle sitta fint med en liten presentation om den tokiga tjejen som står bakom denna blogg och framförallt portfolio.

Det är alltid tummen upp för den här tjejen!

Här har ni J.Wallhoff, där J:et står för Jenny. Jag är den typen av person som lägger tusen år på att skriva ett blogginlägg för att finna de rätta formuleringarna. Det härliga kaos som rör sig i mitt huvud gör det svårt för mig att sätta ord för allt jag tänker, men det är även det som är min guldgruva. Utan mitt kaos skulle jag vara utan mina idéer och kreativitet. Och helt ärligt, hur kul hade jag varit då?

Jag har pluggat grafisk design och kommunikation i snart tre år och står precis inför min examen. 22 år och färdigexaminerad, men absolut inte färdiglärd. Och ja, jag letar efter jobb. Ett jobb där jag får lov att använda min kreativitet för att vara med och skapa. Ett jobb där jag kan ta tillvara på och utveckla de kunskaper som jag har. Ett jobb där jag kommer ha kul! Sitter du inne på något som låter bra, tveka då inte att höra av er till mig. (Jag är sjukt bra!)

Vad mer kan man tänkas vilja veta? Skofantast, skåning och högljudd sak som studsar omkring och sprider glädje, om min goda vän Helene får beskriva mig. Annars så finns det så mycket mer här att erbjuda. Och alltid med ett leende på läpparna.

 

Comments ( 0 )

    Leave A Comment

    Your email address will not be published. Required fields are marked *